Babymuts met pompon haken

Tijd om een lekkere warme babymuts met pompon te haken! Heerlijk voor je kindje in de wintermaanden, maar met ons Nederlandse weer is dit uiteraard voor elk seizoen geschikt om te maken.

Ga je dit haakrecept gebruiken? Ik ben altijd erg benieuwd wat ervan is geworden! Dus twijfel niet en deel je foto van je haakcreatie met mij via haakrecepten@gmail.com Je leuke haakcreatie verschijnt dan ook op deze pagina :)

Hoe ga je de babymuts met pompon haken?

Dit keer heb ik gekozen voor een taupe kleur met zwart. Aan de basis baby muts heb ik een dikke zwarte rand toegevoegd en uiteraard een pompon!

De Muts

Bekijk hier hoe je de muts haakt!

De zwarte rand

Het enige verschil tussen de bovenstaande muts en deze muts is dat deze muts een zwarte rand heeft en er meerdere toeren zijn toegevoegd. In plaats van een toer met vasten, ga je stokjes haken.

Haak 6 toeren, waarbij je in elke steek 1 stokje haakt. Sluit elke toer met een halve vaste en start elke toer met 3 lossen.

De pompon

En je warme babymuts met pompon is bijna af! Vind hier hoe je de pompon maakt. Ben je klaar? Bevestig de pompon op je gehaakte babymuts en voilá! Hij is af :-)

 

2 gedachtes over “Babymuts met pompon haken

  1. Super leuke patronen die je op je site hebt staan! Dank je wel voor het delen! Ik vroeg me alleen of voor welke leeftijd dit mutsje is. Ik zou het namelijk graag voor een vriendinnetje willen haken die enkele weken geleden een zoontje heeft gekregen :). Dank alvast voor je reactie! Groetjes, Annemarie

    1. Hallo Annemarie! Allereerst de beste wensen en gefeliciteerd met de baby van je vriendin, super leuk! Bedankt voor je reactie :-) het patroon is voor newborn baby’s, dus ongeveer 0 – 3 maanden. Uiteraard kunnen de hoofdjes van baby’s wel verschillen, maar met wat rekbaar wol moet dat zeker goed komen ;-) ben benieuwd hoe het eruit komt te zien! Stuur je een foto als je het Haakrecept gaat gebruiken? Groetjes, Lotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.